Nuffnang

Wednesday, November 30, 2011

Friday, November 25, 2011

Besday My Hubby...

Pada 24.11.2011 our small family just celebrate the small celebration at Restoran Chop N Steak (The Ship) Kg Baru @ Kuala Lumpur.

Just belanja my hubby makan2.Dah 3 tahun x datang sini memang banyak perubahan. Last pegi sini sebelum kahwin tahun 2007 kot.Anak2 ku memang x reti duduk diam..lagi si athirah demok nih...Eeee geram jer die kalau kt tmpt awam mmg suker buat bising...main air no.1.We dari Sri manjer hantar kete huda then terus pg Kg Baru..sampai2 jalan jem al-maklumlah orang gomen dah gaji. Kete park jauh ckit dari restoran kene menapak ckit la...Masuk2 dalam restoran ramai lah pulak x der tmpt kosong..
We pg la table belakang sekali tempat ader aircond then duduk dalam 10 minit mcm tuh ader waiter dtg cakap "Sorry meja nih reserved" sengal..... terus bawak anak2 keluar cari2 melilau2 cari meja kosong...
Me nmpk jer ader couple nih mcm nk bangun cari tmpat lain terus me aim jer dulu tmpt die, time couple nih dh angkat vontot jer nk bangun, me terus chop tmpt die. Fuuhhh!! lega...
Order Lamb chop bagi can besday boy makan (dh la ader high blood pressure), aku chicken cop, athirah n iqbal mushroom soup and fish and chip,air laici me, bali hubby and anak2...
Makan2 then around 10pm pg um amik barang then balik...
Sekian...







Alamat Restoran;
Chop N Steak Restoran Kg Baru
No 16, Jalan Daud, Kg Baru
Kuala Lumpur.

Friday, August 26, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri


Selamat hari raya Aidilfitri & Maaf Zahir Batin dari kami sekeluarga.

Wednesday, August 24, 2011

Salam Ramadhan 1432

 Salam Ramadhan 1432...lagi beberapa hari jer nk raya nih..baru nk wish Ramadhan..aper la..sajer jer nak
mulakan entry dalam blog nih..x der keje. Buhsan pulak.Ramadhan ni x mcm sebelum2 nih..x dapat langsung nk pg terawih..next year la...